La Policia va detenir la passada setmana cinc persones per delictes relacionats amb drogues. Aquestes cinc detencions formen part de les nou efectuades durant la setmana del 20 al 26 de gener. Les altres corresponen a delictes contra la salut pública en superar els límits d’alcoholèmia permesos en quatre casos, i a un delicte de maltractament en l’àmbit domèstic.

El passat dimarts la Policia va detenir al Pas de la Casa, un home no resident espanyol de 37 anys, com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública per tinença de droga tòxica. L’home va ser controlat a l’interior d’un local d’oci amb 0,6 grams de cocaïna. L’endemà, dimecres, els agents van detenir a la frontera del riu Runer un andorrà de 41 anys, com a presumpte autor d’un delicte d’introducció i possessió de droga tòxica, i se li van decomissar 1,8 grams de cocaïna.

El mateix dimecres es va detenir al Pas de la Casa, dos homes, un no resident francès de 47 anys i un resident francès de 36 anys, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública (per tinença de droga tòxica. A més, a l’home no resident també se’l va acusar d’un presumpte delicte contra la seguretat col·lectiva ja que portava un bastó telescòpic de defensa. Els dos homes van ser controlats a l’interior d’un local d’oci del Pas de la Casa amb 0,5 grams de cocaïna.

Finalment, aquest diumenge la Policia va detenir a la frontera del riu Runer un andorrà de 28 anys, com a presumpte autor d’un delicte d’introducció i possessió de droga tòxica, i se li van decomissar 0,4 grams de cocaïna.

D’altra banda, la Policia va detenir durant la setmana passada tres persones per superar els límits d’alcoholèmia. La primera detenció es va produir el dijous i va ser a un resident portuguès de 51 anys, amb una taxa d’1,97 g/l. La Policia va ser requerida per un accident amb danys materials. L’endemà, divendres, es va detenir un resident espanyol de 32 anys, amb una taxa d’1,30 g/l, en ser controlat per cometre una infracció al Codi de la circulació. Finalment, aquest diumenge es va detenir un andorrà de 25 anys, amb una taxa d’1,91 g/l, després que la Policia fos avisada per un accident amb danys materials.

La Policia també ha informat que aquest diumenge es va detenir a Ordino, un resident de nacionalitat russa de 47 anys, com a presumpte autor d’un delicte de maltractaments en l’àmbit domèstic.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada