El cos de Policia demana la col·laboració ciutadana en la recerca d’una persona desapareguda des d’ahir a les 21.30 hores.

L’avís de desaparició es va rebre al Departament de Policia aquest dimecres a les 21.30 hores per part dels familiars d’una dona, de nacionalitat espanyola, veïna de la parròquia d’Escaldes-Engordany.

Segons les mateixes fonts, la interessada habitualment passeja pel rec del Solà d’Andorra la Vella, i no tenen cap noticia d’ella des les 14.30 hores d’ahir. Per aquest motiu es demana als ciutadans que tinguin qualsevol dada que pugui ser d’interès, que informin al Cos de Policia a través del telèfon 110 o 872.000.

Dades i fotografia de la interessada:
– Lurdes LOPEZ VARELA, natural de Boimorto, La Corunya (Espanya), nacionalitat espanyola, resident al Principat des de fa 30 anys.

(Text: cos de Policia)

10 comentaris

 1. mira Mil et fare dos comentaris: aquests policies sense formació acadèmica com dius (tu de ben segur que en tens molta) estan treballant des de fa hores buscant a la pobra senyora, no tenen temps de plantar-se davant l’ordinador i respondre als teus comentaris. Aquests policies -sense base cultural, sempre segons tu- tenen uns valors que tu sembles desconeixer i estan buscant i buscant, … estan ajudant a una ciutadana, estan ajudant a una familia angoixada… i tu que fas ???? doncs davant l’ordinador, inactiu… vomitant odi … sense un pensament per aquesta pobra dona, per la seva familia… no diré res mes, per respecte a la resta de persones que em puguin llegir… Noi em fas pena, tot i la teva “culturassa universitària” em fas pena. I segon és clar que l’ajudaries, com tothom ho faria, però ademés perqué es la teva obligació ( busca: Codi Penal “omissió del deure de socors”). Apa noi, dedicat a coses mes productives que molta gent ho passa malament i elements tant cultivats com tu apart de la crítica poca cosa més fan.

 2. Voldria afegir també que si malauradament trobes a l’aquesta malaventurada dona extraviada, jo l’atendria…, clar que sí, però no ho faria per la crida de la la policia, ho faria per humanitat, lo que faria tothom, amb crida o sense de la policia.

 3. Resposta de mil:
  Agnès, jo no poso el meu nom, com tu tampoc el poses. Cal tenir en compte que el context de pais en el que ens trobem sumits són: nepotisme i venjança des dels estaments de poder, la prudència aconsella guardar l’anonimat, aquest és el meu cas.
  Per altra banda, la NO col·laboració amb la policia per mi manifestada en FORUM.AD respon a criteris molt objectius i tangibles. Cal reflexionar que el context de pais no fan necessàries mesures tant extremes i extraordinàries com acudir a la ajuda ciutadana, doncs és fàcilment predible resultats nuls o ineficaços amb un notable i inútil desgast a la ciutadania. No oblidar tampoc, que gran part de la policia està formada per elements rebotats de tots els sistemes educatius nacionals. El mateix director de la policia crec que no té ni el batxillerat superior i dubto que tingui l’EGB (del sistema espanyol, clar). Aquest fet comporta que la direcció de la policia no té les estructures acadèmiques ni la pràctica de l’esforç intel·lectual que comporta tenir una formació acadèmica de nivell universitari. El sosteniment de llocs tant rellevants només es pot sostenir amb la submissió al poder polític actual, deixant de banda qualsevol ètica, creença o moral. Aquesta és la realitat, la policia andorrana s’ha convertit en instrument per d’exercici de la brutalitat de l’estat emparada amb la interpretació de la llei sense el rigor necessari i imprescindible en un estat de dret. A tot això, cal afegir la fam dels càrrecs mitjos-alts de la policia que tenen la fam incommensurable pel lluïment personal, en detriment de la seva funció: “protegir la ciutadania”. Malauradament aquest fet ve emparat per una fiscalia rendida al poder polític a canvi d’uns bons emoluments pecuniaris de periodicitat mensual.

 4. M agradaria que aquesta persona que fa el comentari de la policia , no fos cobard i poses el seu nom ja que es tant valent. I també encara que la seva família no en te cap culpa d haver pujat un malcriat , fos algú aprop d ell que haguessin de buscar no li faria tanta gracia. Agnes

  1. Que pasa que si pone el nombre lo vais a denunciar o a pegar …… Creó que el comentario no es el correcto por respeto a la familia de la desaparecida …….. Tranquila que si la policía quiere saber quien es lo pillan antes que tu tengás tiempo de mirar mi comentario

 5. Jo per col·laborar amb la Policia Andorrana hauria de prendre mitja ampolla de Whisky, anar drogat, haver estat hipnotitzat i així i tot no ho faria, a cap preu

  1. Mil, de vegades, poques, l’encertes, però fotre conyes així en un cas com aquest és pixar fora de test. Si no vols ajudar a la policia ajuda a la família o si més no estigues calladet, seria la millor ajuda que podries donar.

 6. Una foto ajudaria més que el nom, la nacionalitat, i els anys que porta al país. Aquestes són dades poc útils per trobar a una persona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada