La policia canina visita l’Escola bressol d’Escaldes-Engordany

La policia canina visita l’Escola bressol d’Escaldes-Engordany
Els alumnes van gaudir molt amb la presència dels gossos de la policia (Comú d’Escaldes-Engordany)

Les escoles bressol del Comú d’Escaldes-Engordany han treballat durant els mesos de maig i juny les diferents professions en el marc de l’activitat “El nostre entorn“. Per a fer-ho, els centres han demanat la col·laboració de les famílies. La resposta ha estat satisfactòria i diferents mares i pares han exposat davant dels infants la seva professió.

Així, els petits han pogut descobrir què fa un fuster, una artesana, un músic, un constructor, una responsable d’arxius, una gestora de compres, un professor de tecnologia, una oftalmòloga, un agent de circulació, una periodista, un xofer, una secretària legal, una policia, una dentista, una mestra, i els infermers.

Aquest dimarts, els infants van poder veure com treballa la policia canina. Una unitat d’aquest cos es va desplaçar a l’escola bressol per fer una demostració davant dels infants. Els alumnes van gaudir amb la presència dels gossos al pati del centre i molts d’ells van tenir l’oportunitat de fer-los passejar. L’escola bressol també va rebre la visita dels bombers el passat 2 de juny.

TOTES LES NOTÍCIES