policia

Des del servei de Policia es vol informar que en els temps actuals i amb l’ús de noves tecnologies, s’observa l’existència constant de falsos rumors que s’envien de manera massiva a través de plataformes de comunicació.

Alguns d’ells no se sap massa quin seria l’interès en enviar-los i d’altres denoten clarament la voluntat de perjudicar de manera directa a entitats o persones i en ocasions per beneficiar-ne d’altres.

Aquest tipus de conducta pot derivar en responsabilitats civils o penals per part de cadascuna de les persones que participen en la difusió d’aquests falsos rumors (coneguts com a hoax), motiu pel qual es demana de no ser partícip d’aquest tipus de conductes i no contribuir amb el reenviament (pensant en el famós “per si de cas”).

Doncs, es recomana de ser responsables i contrastar amb fonts fiables (no l’amic de l’amic de l’amic que li ha dit un altre amic i per si de cas ho dic) tot tipus d’informació sigui del caire que sigui i així demostrarem sentit comú i evitaren possibles problemes posteriors.

(Text: cos de Policia)

5 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada