paypal

Des del departament de Policia, en el marc de la comunicació en matèria de seguretat informàtica, es volem fer ressò que l’empresa dedicada a la venda de productes per internet entre particulars Ebay Inc, informà que hauria detectar una possible intrusió als seus sistemes, que hauria permès l’accés a dades personals dels seus clients (en cap cas a dades de pagament). Que per aquest motiu tot i desconèixer l’abast concret de la intrusió informa que recomanava a tots els seus usuaris canviar la clau d’accés de cada perfil (password), per evitar qualsevol possible problemàtica posterior.

Doncs, per aquest fet, es recomana a tots els usuaris de dita plataforma procedeixen a efectuar un canvi de la seva clau d’accés per evitar, en el cas que fessin part dels afectats per l’atac, que altra persona pugui accedir al seu compte, amb els corresponents perills que això comporta.

Així mateix també s’adverteix d’una campanya de suplantació de la plana web de Paypal. Els Ciberdelinqüents aprofitant l’avís de seguretat efectuat pe Ebay (recomanant canviar la contrasenya), han enviat correus electrònics fent-se passar per l’empresa Paypal (propietat d’Ebay) on t’informen de consultar l’activitat del teu compte de Paypal.

El correu electrònic imita perfectament als enviats per l’empresa Paypal, però no obstant en clicar sobre l’enllaç ens dirigeix vers una plana que els delinqüents controlen a fi d’obtenir les credencials d’accés dels comptes de Paypal de les víctimes. En aquesta ocasió la manera de detectar-ho per part d’un usuari és observant que tot i que l’adreça sembla provenir de Paypal, mai anteriorment havia estat utilitzada per l’empresa essent paypal@e.paypal.com.

Texti foto: Servei de Policia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada