La pluja no impedeix la inauguració de la temporada dels horts socials d’en Sucarana

sucaranaAquest dilluns a la tarda s’ha inaugurat oficialment la temporada dels horts del Sucarana que s’estan conreant des del mes de maig. La pluja ha impedit realitzar l’acte als mateixos horts i s’ha celebrat a la llar dels jubilats en presència de tots els hortolans i les autoritats del Comú, a més de mossèn Jaume que ha beneït una mica de terra que s’ha agafat per a l’ocasió i que aquests dies serà dipositada de nou a les parcel·les.

Es tracta d’un total de 19 parcel·les, 17 per als padrins i una per a la Unitat de Conductes Addictives de l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell, i l’altra, com a novetat d’aquesta edició, per als escolars dels centres de la parròquia que al Consell d’Infants van sol·licitar poder participar en el programa dels horts socials, i que destinaran tot el cultiu a Càritas.

La consellera de Medi Ambient i Gent Gran, Magda Sinfreu, i la cònsol major d’Escaldes, Trini Marín, han agraït a la família Sucarana la cessió gratuïta dels terrenys i han animat els hortolans i representants de les escoles a seguir en aquesta tasca que “permet que la gent gran transmeti als nens la seva saviesa”.

Text i foto: ANA