La plataforma ciutadana Sí als nostres drets, que busca suports per despenalitzar l’avortament en tres supòsits, ha aconseguit aplegar durant la Diada de Sant Jordi més de 300 signatures. Durant la primera setmana de campanya divulgativa la plataforma va superar les 1.200 signatures, de manera que amb les aconseguides aquest dimarts se sobrepassaran les 1.500 persones. Una de les seves portaveus, Anna Dolsa, ha afirmat que molta gent s’ha dirigit a l’estand ‘decidida a signar’.

Durant la Diada de Sant Jordi, la plataforma ciutadana Sí als nostres drets ha aconseguit el suport de més de 300 persones, a jutjar pel nombre de pàgines que han omplert de signatures aquest dimarts. Segons ha indicat la portaveu, Anna Dolsa, ‘molta gent sabia de què anava i venia decidida a signar’.

Per aquest motiu, han valorat la idea d’instal·lar-se a la plaça del Poble de forma molt positiva i han reconegut que algunes persones els han plantejat dubtes. ‘Hem acabat convencent alguns, altres potser pensaven que demanàvem la despenalització total i a altres, les seves creences religioses no ho permeten o es creuen que provoca una crisi institucional’, ha apuntat. Amb tot, ha afegit, són ‘una minoria, molt minoria’.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada