tramitsEl web del Govern per a la gestió de tràmits on-line inicia una segona fase amb la incorporació de 9 tràmits nous a la plataforma e-tràmits.ad. Així, des de la seva posada en marxa el passat 29 de juny, la Secretaria d’Estat d’Administració Pública continua treballant per ampliar el contingut de la plataforma i oferir noves possibilitats als usuaris que accedeixen al portal.

Els nous tràmits que s’han incorporat corresponen principalment a diversos certificats de vehicles, diversos certificats de comerç, i al pagament de deutes totals o parcials amb l’Administració. Els certificats referents a vehicles són el certificat d’alta de vehicles, el certificat de baixa de vehicles, el de baixa per exportació de vehicles, de baixa per desguàs de vehicles i de baixa definitiva de vehicles. Pel que fa als certificats de comerç, s’incorporen a e-tràmits el certificat positiu de comerç, el certificat negatiu de comerç o el certificat de baixa de comerç.

La incorporació d’aquests nous tràmits permet continuar ampliant les utilitats del web e-tràmits, de manera que cada vegada sigui més interessant per als usuaris i en puguin treure més beneficis. Així, totes les gestions que ja es poden fer de manera on-line permeten evitar cues al Servei de Tràmits i poder sol·licitar els certificats o fer pagaments en qualsevol horari i des de qualsevol lloc. A més, els tràmits triats per a aquesta segona versió de la plataforma són certificats que es demanen amb una freqüència important, i que representen al voltant dels 800 tràmits anuals.

La Secretaria d’Estat d’Administració Pública continua treballant per ampliar les gestions que es poden fer a través d’aquesta web i es preveu que al març del 2016 s’incorporin nous tràmits. Recentment, a més, s’han incorporat els formularis relatius a la gestió de l’IRPF, que també poden omplir-se a través d’e-tràmits.

El ministre portaveu del Govern, Jordi Cinca, que ha informat d’aquesta qüestió en la roda de premsa posterior al Consell de Ministres, ha recordat que per accedir a e-tràmits els ciutadans han de sol·licitar el seu usuari i contrasenya al Servei de Tràmits del Govern o dels comuns de manera gratuïta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada