siria 1

La Plataforma d’ONG d’Andorra analitzarà aquesta setmana les possibles accions que poden aportar per ajudar a pal·liar la crisi humanitària dels refugiats sirians. Les entitats consideren que es tracta d’un problema greu en el qual s’ha d’actuar de forma coordinada i ben pensada.

Com en d’altres ocasicions en les quals hi ha hagut situacions d’emergència humanitària, la plataforma d’ONG d’Andorra es reunirà dimecres per estudiar quines són les possibilitats d’ajuda als milers de refugiats sirians que fugen del país i que estan arribant a Europa de manera desesperada.

Les ONG andorranes volen actuar en aquesta crisi humanitària de forma coordinada i estudiada. Consideren que es tracta d’un problema molt greu en el qual s’ha d’actuar amb urgència. Asseguren que és essencial la coordinació. Així, dimecres estudiaran les diverses actuacions possibles, accions que passen per l’acolliment o per una recollida de diners conjunta per enviar a les entitats que actuen sobre el terreny, entre d’altres opcions.

A banda de les accions, la plataforma també vol saber quina és la postura del Govern sobre aquesta crisi i les possibles vies d’actuació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada