plataforma sindical 1
La plataforma de sindicats de funcionaris ha decidit que cada un dels col·lectius convoqui actes reivindicatius contra la llei de reforma dels complements de pensió. Per la seva banda, la junta directiva de l´Apaag ha presentat la dimissió.

Després de l´assemblea general de funcionaris, els representants dels sindicats d´empleats públics han acordat que cada un dels col·lectius decideixi quines mesures durà a terme per protestar contra la llei de reforma dels complements de pensió.

Previsiblement la gran majoria decidirà convocar manifestacions de protesta. S’ha descartat la vaga general i els duaners decidiran aviat el calendari de la vaga de zel.

Per altra banda, l´executiva de l´Apaag ha dimitit. Segons s´ha assegurat des de la junta directiva portaven dos anys de més i consideren que ha arribat el moment del relleu. El motiu principal és el notable desgast que ha patit la junta per l´afer de la reforma dels complements de pensió. Per responsabilitat continuaran, mentre estiguin en funcions, amb les accions legals contra aquest text legal.

La llei de reforma dels complements de pensió dels funcionaris està, en aquests moments, en tràmit parlamentari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada