La Plataforma de Redreçament Comunal d’Ordino podria incloure membres del PS

sdp 1

 SDP i el PS podrien presentar-se en una proposta conjunta a les properes eleccions a Ordino. Membres del partit socialdemòcrata s’haurien interessat per la idea de Socialdemocràcia i Progrés de crear una Plataforma de Redreçament Comunal que els englobés.

Socialdemocràcia i Progrés ja va indicar en l’assemblea del mes de maig passat la intenció de presentar-se a totes les parròquies possibles amb les anomenades Plataformes de Redreçament Comunal. Es tracta d’una proposta que permetria aglutinar el màxim de forces polítiques i socials progressistes sense haver de fer coalicions de partits.

En aquest sentit, Felip Gallardo, membre del comitè local de SDP a Ordino, ha confirmat que hi ha més d’una desena de persones interessades a formar part de la plataforma en aquesta parròquia, alguns d’ells membres actius del PS. La resta serien independents que compartirien l’ideal progressista del grup. Encara no s’ha decidit qui encapçalaria aquesta opció.

D’altra banda, ahir l’actual cònsol major d’Ordino, Ventura Espot, ja va deixar entreveure la possibilitat de presentar candidatura conjunta entre l’ACO i Convergents d’Ordino. Tot i així, va assegurar que de fer-se aquesta col·laboració entre els dos partits qui hauria d’encapçalar la candidatura hauria de ser un membre d´Acció Comunal d´Ordino.