bpa 1

Només unes hores després que expliquéssim que es promourà una demanda judicial col·lectiva per part dels estalviadors de BPA, una llarga vuitantena de clients nous han mostrat l’interès a adherir-s’hi. Fonts jurídiques han explicat la voluntat de portar la demanda als tribunals la setmana vinent.

L’efecte crida ha tingut efecte. La plataforma de clients afectats per la crisi de BPA que presentarà una demanda a la justícia amb l’objectiu de recuperar la totalitat dels seus estalvis ha rebut una allau de nous clients interessats a adherir-s’hi. En poques hores, més de vuitanta clients de l’entitat han contactat amb els impulsors de la iniciativa. La majoria són clients que tenen bloquejats els estalvis al banc i no en poden disposar. Una altra part dels interessats a demandar denunciaran el retrocés en les operacions que van fer els dies previs a l’anunci del bloqueig dels fons i dipòsits.

De moment, la majoria dels casos particulars s’estan analitzant per part d’un bufet d’advocats. La previsió d’un interès massiu a presentar una demanda a la justícia per part dels petits estalviadors fa que, amb tota probabilitat, calgui involucrar més juristes. Els advocats indiquen que presentar una demanda col·lectiva suposarà una acció contundent que estalviarà temps en el procés i diners per als clients particulars. A dia d’avui s’està definint l’estratègia sobre quina ha de ser la millor via per aconseguir que els afectats recuperin els diners. La intenció és arribar als tribunals la setmana que ve.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada