Noves demandes de la plataforma d’afectats de BPA. El col·lectiu demandarà Vall Banc, l’AREB i l’INAF per les restriccions en les retirades d’efectiu i pel possible bloqueig que patiran els clients si no regularitzen la seva situació fiscal al país d’origen. També denunciaran el fet que la nova entitat estigui funcionant a mitges, sense corresponsals en dòlars. Les advocades assenyalen que s’estan prenen decisions de forma unilateral i abusiva i que els clients es troben en un situación de total indefensió.

La plataforma de clients afectats de BPA demandarà Vall Banc per l’establiment de restriccions sobre l´operativa dels comptes dels clients. Concretament, les advocades de la plataforma, Gemma González i Anna Solé, es refereixen a la limitació de retirada en efectiu de 250.000 euros anuals i al possible bloqueig que patiran els clients a partir de l´1 de gener si no acrediten fefaentment que han regularitzat la seva situació fiscal al país d’origen. 

Les advocades denuncien que els clients no poden regularitzar la seva situació perquè no disposen de diners ja que Vallbanc no té corresponsals i no opera en dòlars. 

Per aquest motiu, la plataforma també emprendrà accions contra l´AREB i l’INAF. Volen saber per què Vall Banc està operant a mitges i si les mesures preses són correctes. També es pregunten per què no s’han fet noves migracions de clients de BPA a Vall Banc. Les lletrades denuncien que els clients es troben en una total indefensió a més d´estar desesperats per la situació que estan vivint des de fa 18 mesos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada