La plaga americana

Una nova lesió muscular a Can Barça posa de nou en evidència la mala planificació de la temporada per part de la directiva.

Una directiva que va prioritzar, contra la voluntat del propi Luis Enrique, els ingressos econòmics que proporcionava una gira pels EEUU, abans que la preparació física adequada de la plantilla abans de l’inici de temporada.

Amb la lesió de Rakitic en el partit contra el Bate Borissov, el passat dimecres en Champions, ja són 16 les lesions que han patit 13 jugadors i que els han fet passar per la infermeria del Club, i això no fa pinta d’acabar-se aquí, doncs l’acumulació de minuts que estan patint els passarà factura tard o d’hora.

Amb la sanció de la FIFA, que està impedint jugar a Arda Turam i Aleix Vidal, acompanyat de les lesions que s’estan produint, no es poden fer les rotacions previstes pel tècnic del primer equip, i això fa que els que encara no s’han “trencat”, acumulin minuts i no puguin descansar com seria desitjable.

Per altra banda també tenim alguns jugadors excessivament reincidents amb les lesions, com son Douglas, a qui mai s’hauria d’haver fitxat, i Vermaelen, tots dos de porcellana que es trenquen només de mirar-los, el que fa que no es pugui comptar amb ells per a gran cosa, i als qui s’hauria de buscar una sortida del Club el més aviat possible.

Amb totes aquestes baixes, sobretot Messi, Rakitic i Rafinha, es fa força complicat l’assalt al Bernabéu del dia 21, però estic segur que l’equip s’hi deixarà la pell per treure’n un bon resultat, i no descarto alguna sorpresa si Messi força la màquina… tot i que potser seria millor no forçar i reaparèixer en plenes condicions, no fos cas que recaigui i encara sigui pitjor.

Bon cap de setmana.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.