La plaça del Poble tornarà a acollir la Fira del llibre i la rosa aquest Sant Jordi

festa de Sant jordi a la Plaça del Poble d'Andorra la Vella
Festa de Sant Jordi a la Plaça del Poble d’Andorra la Vella. Foto: ARXIU.

Aquest 23 d’abril la plaça del Poble tornarà a ser l’escenari de la festa de Sant Jordi a Andorra la Vella, amb la tradicional Fira del llibre i la rosa.  Després d’un any d’aturada (l’edició del 2020 no es va poder celebrar a  causa de la pandèmia de Covid-19), el certamen tindrà lloc amb un nombre més reduït  de parades respecte anys anteriors i protocols sanitaris per evitar la  transmissió de la COVID-19.  

Així doncs, en la present edició hi haurà 21 expositors de llibres, 4 de roses  i 8 amb productes d’artesania i manualitats, que es distribuiran al llarg de  la plaça amb una distància mínima de 3 metres entre elles, i també  s’aplicarà un circuit de trànsit unidireccional dels visitants (l’accés s’haurà  de fer per la rambla Molines i fer el passeig al voltant de la plaça). A la Fira, a més, hi haurà dispensadors de gel hidroalcohòlic, no estarà permès ni menjar ni fumar i l’ús de la mascareta serà obligatori.  

Al llarg de la jornada hi haurà dues actuacions musicals de petit format a la glorieta. A les 12.45 hores ho farà el duet de violins Dolce corda i a les 17.45 hores, Barroc duo amb un concert de piano i violoncel. La jornada es tancarà amb un concert dels conjunts instrumentals i els grups de cambra de l’Institut de Música al Centre de Congressos. 

Deixa un comentari

TOTES LES NOTÍCIES