El pilot de ral·lis Albert Llovera ha estat guardonat aquest dimarts amb la tercera placa commemorativa col·locada al Bulevard de les Estrelles d’Andorra la Vella, que ha reconegut la implicació de l’esportista amb la parròquia i la seva tasca d’ambaixador d’Andorra a l’exterior. L’esdeveniment ha aplegat un centenar de persones al Fener Boulevard i el pilot, acompanyat de la cònsol major, Conxita Marsol, i dels seus familiars, ha descobert la placa amb el seu nom. L’estrella de Llovera acompanyarà les dues col·locades anteriorment propietat dels pilots Cyril Despres i Toni Bou.

La cònsol ha destacat la dedicació de Llovera tant en el vessant esportiu, gràcies a la seva participació durant cinc edicions al París Dakar, com en el social, per la tasca que realitza en defensa dels drets de les persones amb diversitat funcional. “És una persona compromesa amb l’esport i amb els seus valors” assegura Marsol, i ha afegit que “és un exemple per a totes les generacions”. En referència a la placa, la cònsol ha declarat que “aquesta és la tercera estrella que posem al bulevard però ets el que més la mereix”.

El pilot ha donat les gràcies a la cònsol i a tot l’equip que l’acompanya assegurant que “sempre m’he sentit molt valorat i recolzat per Andorra i intento portar sempre al país fora de les seves fronteres”. Llovera ha fet referència als canvis que poden succeir en la vida de qualsevol persona, “vaig passar de poder caminar a passar-me tota la vida assegut”, diu, i ha defensat que sempre “s’ha de mirar endavant quan ens passa alguna cosa negativa”. Per acabar, el pilot ha encoratjat les reformes que s’estan duent a terme a Andorra la Vella i ha afirmat que “em sento identificat amb la ciutat”. El president de l’Associació de comerciants del Fener Bulevard, Joan Babot, també ha estat present per donar-li suport i felicitar-lo pel mèrit aconseguit.

El Bulevard de les Estrelles és un projecte que es va posar en funcionament l’any passat amb un doble objectiu. D’una banda, reconèixer el mèrit de les persones públiques que d’alguna manera tenen relació amb Andorra i, d’altra banda, contribueixen a difondre el nom del país a l’exterior.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada