La plaça Coprínceps, escenari de la primera edició del petit mercat d’hivern

PETIT-MERCAT2Aquest dissabte 21 de desembre a partir de les 11 del matí i fins a les 20:30h. del vespre la plaça Coprínceps d’Escaldes-Engordany serà l’escenari de la primera edició del petit mercat d’hivern que organitza el Departament de Cultura amb la col·laboració de Fit Gimnàs.

Al llarg de la jornada una desena d’artesans del país mostraran els seus productes fets a mà per aquestes festes de Nadal; des de ceràmiques, feltre, vidre, joies fins a petites peces d’art. A més, els restauradors de la plaça també oferiran productes típics de Nadal per fer passar el fred com caldo, vi bullit o xocolata desfeta. Els més petits també podran gaudir dels tallers de decoració de Nadal.

Al voltant d’aquesta primera edició del petit mercat d’hivern s’han organitzat més activitats que tindran el seu punt d’inici al carrer de la Unió, es desplaçaran per Vivand i acabaran a la plaça Coprínceps. Es tracta de la flashmob amb la participació d’una vintena de joves alumnes de Fit Gimnàs i la cantada de la coral de l’escola de música del Comú d’Escaldes-Engordany. La primera flashmob començarà a les 17:30h. des del vial de la Unió per acabar a les 18h. a la plaça Coprínceps, mentre que la segona flashmob serà a les 20h.

Per la seva banda, una quarantenta d’infants i joves de l’escola música començaran a cantar nadales a partir de les 18:30h. del vial de la Unió i seguiran el recorregut per Vivand fins a la plaça Coprínceps on està previst que finalitzin a les 19:15h.