LʼAplec de la sardana començarà dissabte 1 de setembre a les 12 h amb lʼactuació dels Castellers dʼAndorra a la plaça dels Arínsols, per continuar amb una arrossada popular de places limitades (venda tiquets a la plaça).

A partir de les 17 hores, a la plaça dels Arínsols, és quan es donarà lʼinici al 25è Concurs de colles amb sardanes de 7 tirades, que estaran acompanyades per la cobla La Flama de Farners. Cap a les 18.30 hores està prevista lʼentrega de premis per part de les autoritats comunals i els membres de lʼAgrupació Sardanista La Grandalla.

Els actes previstos per dissabte finalitzaran amb el tradicional sopar de germanor a la sala de festes del Complex dʼEncamp, que estarà amenitzat per la cobla La Flama de Farners. A més, es procedirà a lʼentrega de la Grandalla dʼargent, menció que es dóna cada any a una persona destacada del món sardanista.

Diumenge 2 sʼiniciarà la jornada a partir de les 10.30 hores amb una ballada de sardanes a la plaça dels Arínsols acompanyada per les cobles la Flama de Farners i la Principal del Llobregat. A la tarda, a partir de les 16.30 hores arribarà el torn del 26è concurs de colles improvisades amb sardanes de set tirades, que sʼallargarà fins al vespre, moment en què es donarà per finalitzat el 31è Aplec de la sardana dʼEncamp.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada