La piscina olímpica dels Serradells estarà tancada entre el 3 i el 7 de setembre

El Comú de la Parròquia d’Andorra la Vella informa del tancament de la piscina olímpica del Centre Esportiu dels Serradells, del dilluns 3 al divendres 7 de setembre del 2012.

Durant aquests 5 dies, els operaris de l’Equip de Manteniment del Departament d’Obres comunal hi efectuaran treballs de reparació i tasques de manteniment que consistiran en pintar les ratlles i números de la comporta divisòria subaquàtica, siliconar les finestres subaquàtiques, col·locar nous comptadors d’aigua filtrada, substituir aixetes i vàlvules dels filtres i refer part de tot l’enrajolat.

Es farà el buidatge i començarà la reomplerta d’aigua dels vasos de les piscines.

 

Tancament del Centre per aturada tècnica anyal

Del dissabte 8 al diumenge 16 – ambdues dates incloses -, per causa d’aturada tècnica anyal, que es fa sempre el setembre, la totalitat de la infraestructura romandrà tancada.

En aquests 9 dies, es procedirà al buidatge de tots els circuits d’aigua de l’edifici, de l’aigua calenta sanitària i del circuit de calefacció. També s’actuarà, en general, en la restauració de pintura i particularment s’actuarà a la Recepció, als passadissos i vestidors, amb una renovació total. Paral•lelament, es procedirà a endreçar el cablejat elèctric i informàtic de la zona de Recepció.

 

Reobertura de la infraestructura el 17 de setembre

El dilluns 17, totes les instal•lacions del Centre seran reobertes al públic, a excepció de les piscines interiors i zones de Relax. A les piscines, continuarà la reomplerta i el tractament de condicionament de l’aigua, que també s’anirà efectuant a les zones de Relax.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.