La piscina municipal de la Seu d’Urgell obrirà la temporada d’estiu el pròxim 22 de juny amb unes importants millores que en podran gaudir els usuaris d’aquesta instal·lació lúdico-esportiva.

Aquestes millores són fruit de les obres que es van iniciar el passat mes de març, i que estan a punt d’enllestir-se, amb l’objectiu de fer una piscina més funcional i moderna, tot adaptant-se a la normativa actual.

Actuacions més importants

Les obres de reforma de la piscina s’han realitzat a la zona de platges, als vasos de les dues piscines, als vestidors, així com a l’entorn d’aquest equipament i els seus accessos, i també a la sala de màquines.

Pel que fa a la zona de platges, l’actuació més remarcable és la substitució de les actuals rajoles i la gespa artificial per nous revestiments ceràmics. També hi haurà noves dutxes. Les tanques que delimiten el recinte s’han adaptat al model de la resta de la ciutat, augmentant l’alçada. Alhora, s’han renovat els esglaons de l’escala que dóna accés a la piscina des dels vestidors.

Respecte als vasos de les dues piscines, s’han canviat els revestiments ceràmics malmesos, especialment tota la vorera de la piscina. També hi haurà escaletes noves per baixar al vas de la piscina i quedaran senyalitzades les diferents fondàries del vas.

Pel que fa a la piscina infantil, s’ha unificat la fondària de tot el vas en 50 centímetres. I s’ha pavimentat de nou tota la piscina i s’han revestit les seves parets.

Per protegir-les fora de la temporada d’estiu, ambdues piscines quedaran cobertes amb una manta per evitar-ne fer el buidatge complet i també el deteriorament i acumulació de brutícia durant els mesos que no es fa ús d’aquesta instal·lació.

Vestidor adaptat

Una de les millores més importants que presentarà aquest estiu la piscina municipal és la instal·lació d’un mòdul adaptat amb vestidor i lavabo a la zona de platja per a ús de persones amb mobilitat reduïda.

Pel que fa als vestidors ja existents, s’han ampliat i condicionat l’espai d’infermeria; s’han arranjat els revestiments de les parets interiors i exteriors; així com millores en lampisteria, enllumenat i electricitat. També hi haurà una porta metàl·lica enrotllable que dóna accés a la zona de platja de la piscina.

Piscina oberta del 22 de juny al 31 d’agost

La piscina municipal estarà en servei fins el 31 d’agost, de dilluns a diumenge, de les deu del matí a dos quarts de vuit del vespre. Per aquest estiu es mantenen els mateixos preus d’entrada que els de l’estiu passat. L’entrada individual (majors de 10 anys) serà de 3,70 euros; l’entrada individual de nens fins a 10 anys costarà 2,30 euros; i l’entrada serà gratuïta per a les persones majors de 65 anys.

Com cada any, també hi ha a disposició dels usuaris de la piscina un abonament de temporada que tindrà un cost de 67 euros per als adults, i de 35 euros per nens menors de 10 anys. Una altra possibilitat d’entrada és l’abonament de 10 dies que tenen un preu de 30 euros per a persones majors de 10 anys, i de 13,50 euros per infants menors de 10 anys. Per als grups organitzats de més de 20 persones, l’entrada individual serà d’1,50 euros.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada