La piscina municipal de la Seu obre al públic el dia de St. Joan amb una jornada de portes obertes

Aquest divendres, 24 de juny, la piscina municipal de La Seu d’Urgell obrirà les seves portes per iniciar la temporada d’estiu que enguany s’allargarà fins el 31 d’agost. Per celebrar l’inici de temporada, el Servei d’Esports de l’Ajuntament urgellenc ha organitzat per aquest dia una jornada de ‘portes obertes’ (entrada gratuïta per a tothom).

 L’horari d’obertura al públic serà de 10 del matí a les 19h30 de la tarda per tal de donar servei a tots els urgellencs, així com a les diverses activitats d’estiu, casals i estades que es porten a terme a la Seu al llarg dels mesos d’estiu.

La piscina municipal també acollirà diferents activitats com part de la programació lúdico-esportiva de la Festa Major, altres activitats esportives i la ja tradicional jornada del Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple, que enguany se celebrarà diumenge, 10 de juliol.

D’altra banda, cal remarcar que des de l’Ajuntament de la Seu s’ha volgut mantenir les mateixes tarifes de la temporada passada. També cal recordar que els usuaris de la piscina municipal disposen de diferents tipus de modalitats d’abonament, ja sigui per a tota la temporada de bany o abonaments de deu entrades. Aquests abonaments es poden adquirir a l’entrada de la instal·lació.

 

 

TOTES LES NOTÍCIES