El Comú de la Parròquia d’Andorra la Vella informa que el diumenge 16 de juny tindrà lloc – a partir de les 10.30 hores -, l’obertura oficial de la piscina exterior del Centre Esportiu dels Serradells, per a la temporada estival, programada des de mitjans de juny i principis del mes de setembre.

La piscina exterior del Centre Esportiu dels Serradells tindrà les seves portes al públic el diumenge 16 de juny, a partir de les 10.30 hores i fins a les 19.30 hores. Romandrà oberta ininterrompudament durant tot el període estival, fins al divendres 6 de setembre 2013. L’horari d’obertura, de dilluns a diumenge, del 17 de juny al 6 de setembre, serà 10.30 hores a 19.30 hores.

Durant tota la temporada d’estiu, l’accés a la piscina exterior serà gratuït per als abonats del Centre Esportiu dels Serradells. L’entrada serà gratuïta per als nens i nenes de 0 a 2 anys d’edat. Els infants i joves de 3 a 15 anys hauran d’abonar 3,5 €. El cost de l’entrada per als majors de 16 anys serà de 5 €.

El diumenge 16 de juny, de les 15.30 hores a les 21.30 hores, la piscina d’estiu esdevindrà l’escenari d’una Gran Festa Aquàtica.

Hi haurà un total de 6 hores ininterrompudes d’animacions, amb diferents activitats que ha programat el Departament d’Esports del Comú de la Parròquia.

Els usuaris podran practicar-hi l’esport amb caïcs.

També s’hi farà un seguit de jocs aquàtics i hi haurà instal·lats diversos aparells inflables per a l’esbarjo dels més jovenets.

Les nenes i nenes menors de 12 anys d’edat hauran d’anar obligatòriament acompanyats d’un adult.

La previsió de freqüentació per a l’estiu és de 32.000 persones.

Comptant que, per causa de males condicions meteorològiques, un 25% dels dies (21), la insta·llació no podrà ser operativa – i doncs, la utilització per part del públic serà de 63 dies complets -, es calcula, segons les estadístiques d’anys anteriors, que la freqüentació d’aquest equipament públic del Comú d’Andorra la Vella serà, enguany, d’un total de 32.000 persones al llarg de tot l’estiu.

– La freqüentació mitjana diària del primer mes acostuma a ser de 650/680 usuaris. (19.500 persones)

– Del 17 de juliol al 6 de setembre poden freqüentar-la uns 400/450 usuaris per dia. (12.500 persones)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada