La piscina d’Encamp acollirà diverses estades esportives durant el mes d’abril

natacioEl WP Camp Snow ha estat el primer en arribar a la parròquia d’Encamp des d’avui mateix amb un campus de waterpolo, pensat per a infants i joves nascuts entre el 2000 i el 2004, que s’allargarà fins al pròxim 2 d’abril. Els participants al campus, vinguts de diferents comunitats autònomes espanyoles i del mateix Principat d’Andorra, milloraran la seva tècnica amb diferents sessions de waterpolo. A més, realitzaran activitats esportives al mateix Complex i gaudiran d’una jornada lúdica a Grandvalira.

Coincidint amb el WP Camp Snow arribarà a Encamp el Club Natació Cabrera de Mar, que realitzarà la seva estada del 30 de març al 2 d’abril amb 18 nedadors d’entre 14 i 18 anys i 2 entrenadors. El Cabrera de Mar aprofita la seva participació en el Míting Internacional de Natació d’Encamp que se celebra el pròxim 28 de març per quedar-se a les instal·lacions i treballar en equip i en alçada les competicions de primavera i estiu. De fet, el Cabrera de Mar ha manifestat que aquesta serà la primera estada que realitzen fora de la seva localitat.

Recollirà el relleu el club francès ESF Natation Falaise, que arribarà a terres encampadanes del 13 al 17 d’abril amb uns 23 nedadors d’entre 12 i 18 anys amb l’objectiu de preparar els campionats regionals i nacionals de França.

Per últim, del 20 al 24 d’abril, està prevista l’arribada del club Arcachon Natation.

Text i foto: comuencamp.ad