google

La persecució de la pedofília a internet produeix en ocasions situacions estranyes que no per això desmereixen l’ardu esforç que l’eradicació d’aquesta xacra suposa. És el cas de Google i el següent exemple.

Uns pares li obren un compte Gmail al seu fill menor de tretze anys. Posteriorment aquests pares li envien fotografies de quan el nen era petit. En aquest cas els pares estarien incorrent en un delicte de pedofília.

Segons una informació de la publicació americana The Information, l’empresa del cercador més gran del món, podria acabar amb situacions com la descrita amb un nou producte que està dissenyant.

Els diferents protocols creats per empreses com Yahoo!, Microsoft o la mateixa Google resulten sens dubte insuficients. Els nens menors de tretze anys que vulguin registrar-se a aquestes pàgines en moltes ocasions menteixen sobre la seva edat per registrar-se sense el consentiment dels seus pares. Les firmes que no es responsabilitzen, per això han desenvolupat alguns mecanismes per minimitzar al màxim casos com aquests. D’aquesta manera, per exemple Yahoo!, fa pagar via targeta de crèdit la quantitat de 50 cèntims de dòlar per registrar a un menor.

El pas definitiu, però, el podria donar Google. Tal i com ja hem dit segons The Information, l’empresa estaria desenvolupant una plataforma en línia paral · lela apta només per a menors. Les informacions sobre això són de moment molt poques, malgrat tot, a ningú se li escapa que qui domini ara el mercat dels menors, dominarà demà el dels adults.

Per Tecnonews / AMIC – Redacció

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada