La perfiloplàstia

cara

Per aconseguir l’equilibri de les formes anatòmiques facials es pot fer una perfiloplàstia. Aquesta intervenció es pot complementar amb la infiltració subcutània de petits farciments grassos enriquits amb factors de creixement plasmàtic del pacient, que acaben de remodelar i rejovenir el rostre.

Els factors plasmàtics provenen de la pròpia sang del pacient, de manera que s’aconsegueixen millors resultats que utilitzant només el greix i més durabilitat en l’organisme. La perfiloplàstia agrupa les tècniques tradicionals de rinoplàstia (operació de nas), mentoplàstia (mentó) i malarplàstia (pòmuls).

Una vegada fetes la rinoplàstia, la mentoplàstia i la malarplàstia, s’aprofita per perfeccionar el resultat amb la tècnica de lipofilling facial.És una novetat que està en la línia dels nous avenços en cirurgia i que es basen a substituir els implants facials sintètics amb els implants naturals.

Això es deu a la capacitat regeneradora del greix, que integra cèl·lules mare, i que és responsable d’aquesta tendència i de molt més, des que ha demostrat el seu poder de permanència o de no reabsorció, cosa que es tradueix en la major eficàcia dels tractaments.

TOTES LES NOTÍCIES