La Pensió Garcia d’Andorra la Vella serà el nou menjador social nacional

El Ministeri de Salut i Benestar i la Creu Roja negocien amb la Pensió Garcia, ubicada a Andorra la Vella, perquè sigui aquest l’establiment que albergui el futur menjador social nacional. Les converses estan molt avançades i l’inici de la posada en funcionament podria ser aquesta mateixa Setmana Santa, segons ha informat Ràdio i Televisió d’Andorra.

La Pensió Garcia d’Andorra la Vella serà amb tota probabilitat el futur menjador social nacional si les negociacions evolucionen en la bona direcció, segons ha confirmat a l’ANA el president de la Creu Roja, Josep Duró. La gestió de l’equipament es farà de forma conjunta entre el Ministeri de Salut i Benestar i la Creu Roja, tal com ja havien anunciat amb anterioritat.

Pel que fa al Casal Calones del Comú d’Andorra la Vella continuarà com a menjador per a la gent gran i derivarà la resta de casos socials cap al menjador nacional un cop aquest estigui en funcionament.

Duró ha dit que ‘en breu’ informaran en roda de premsa de l’acord que s’acabi assolint amb els propietaris de la Pensió Garcia i de la data en què es posarà en marxa l’equipament social.

TOTES LES NOTÍCIES