En altres ocasions ja s’havia sentit parlar de desenvolupaments que permeten projectar sobre la pell els continguts que apareix en les nostres pantalles de telèfon. En els seus múltiples intents per conquerir el mercat, l’invent no ha acabat mai de quallar.

Amb tot, uns investigadors de la Universitat de Pennsilvània Carnegie Mellon han desenvolupat un SmartWatch que aconsegueix reflectir una pantalla al braç oa la mà d’un usuari i haurem d’esperar per veure si és el cas no es repeteix la mateixa història de sempre.

El projecte rep el nom de Lumiwatch i segons informen els propis creadors de l’invent, a més de reflectir continguts a la pell, permet a l’usuari interactuar amb ells mitjançant el dit.

Segons els desenvolupadors, el cos humà permet una major interacció que una simple pantalla. L’avantatge de Lumiwatch és que permet augmentar la mida de pantalla d’un rellotge intel·ligent, ja que en ocasions aquest és massa petit per als ulls del consumidor.

De moment poc més es coneix d’aquest dispositiu que per funcionar no haurà d’estar enllaçat a un telèfon intel·ligent o a un ordinador, ja que serà totalment autònom. L’únic que han revelat els seus creadors és que estimen que el preu de venda del rellotge intel·ligent se situï en els 600 dòlars.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada