L’Associació d’Empresaris de l’Alt Urgell (AEAU) ha fet arribar una carta al conseller de la presidència de la Generalitat de Catalunya, Francesc Homs; al director de TV3, Eugeni Sallent, i al director de la CCMA, Brauli Duart, en la qual els manifesta “el descontentament amb el tancament de les corresponsalies de TV3” al Pirineu, la Catalunya Nord i les Terres de l’Ebre.

L’AEAU creu que “d’aquesta manera, s’anul·la la cobertura territorial i l’informació de proximitat i es deixa al territori orfe”. La patronal urgellenca opina que “donar visibilitat a totes les comarques, fugint de la centralitat, és clau per ajudar al desenvolupament social, cultural i empresarial del territori”. Jordi Grau, president de l’AEAU, demana finalment “que no s’apagui la veu” de les comarques pirinenques.

L’associació, que agrupa més de 300 empreses, ha suggerit a la CCMA “que es replantegin la determinació pressa, valorin la petició i tinguin en compte les manifestacions que la ciutadania i les institucions en general de les zones afectades han fet darrerament”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada