La patronal urgellenca demana a la CCMA que ‘es replantegi’ el tancament de corresponsalies

L’Associació d’Empresaris de l’Alt Urgell (AEAU) ha fet arribar una carta al conseller de la presidència de la Generalitat de Catalunya, Francesc Homs; al director de TV3, Eugeni Sallent, i al director de la CCMA, Brauli Duart, en la qual els manifesta “el descontentament amb el tancament de les corresponsalies de TV3” al Pirineu, la Catalunya Nord i les Terres de l’Ebre.

L’AEAU creu que “d’aquesta manera, s’anul·la la cobertura territorial i l’informació de proximitat i es deixa al territori orfe”. La patronal urgellenca opina que “donar visibilitat a totes les comarques, fugint de la centralitat, és clau per ajudar al desenvolupament social, cultural i empresarial del territori”. Jordi Grau, president de l’AEAU, demana finalment “que no s’apagui la veu” de les comarques pirinenques.

L’associació, que agrupa més de 300 empreses, ha suggerit a la CCMA “que es replantegin la determinació pressa, valorin la petició i tinguin en compte les manifestacions que la ciutadania i les institucions en general de les zones afectades han fet darrerament”.

TOTES LES NOTÍCIES