meritxell-vianantsEl  Comú d’Andorra la Vella, a petició de l’Associació de Comerciants i Propietaris de l’Avinguda Meritxell, ha autoritzat de manera excepcional que la part alta de l’avinguda sigui per a vianants aquest dissabte entre les 16 i les 22 hores, per permetre el pas d’una cercavila organitzada per Andorra Turisme amb motiu de l’Andorra Shopping Festival. D’altra banda, l’agilització dels treballs de desmuntatge de la Fira d’Andorra la Vella permet assegurar que aquest dissabte estaran operatives unes 300 places a l’aparcament del Parc Central, coincidint amb l’inici del Pont de Tots Sants i l’Andorra Shopping Festival, uns dies en què s’espera una elevada afluència turística.

El Comú d’Andorra la Vella ha atès parcialment la demanda de l’Associació de Comerciants i Propietaris de l’Avinguda Meritxell, que havia sol·licitat el tancament de la part alta de l’avinguda els tres dies del pont de Tots Sants (dissabte, diumenge i dilluns), i tallarà excepcionalment al trànsit el tram entre el Pont de la Rotonda i el carrer Doctor Molines aquest dissabte a la tarda, entre les 16 i les 22 hores. D’aquesta manera no hi haurà problemes per poder celebrar una cercavila organitzada amb motiu de l’Andorra Shopping Festival.

A més, l’aparcament del Parc Central recupera progressivament les places disponibles per a l’inici del pont de Tots Sants i de l’Andorra Shopping Festival, que atreu nombrosos turistes. Després de la pèrdua provisional de places per la celebració de la Fira d’Andorra la Vella, el desmuntatge dels envelats permetrà recuperar-ne per aquest dissabte, quan està previst que n’hi hagi unes 300 d’operatives de les 540 que ofereix habitualment aquesta infraestructura, el que representa un 60%.

Text i foto: ANA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada