La Parròquia St Ot dona material escolar a Càritas i al Consorci d’Atenció a les Persones de l’Alt Urgell

Representants de la parròquia de Sant Ot donen material escolar a Càritas Urgell i al Consorci d'Atenció a les Persones de l'Alt Urgell
Representants de la parròquia de Sant Ot donen material escolar a Càritas Urgell i al Consorci d’Atenció a les Persones de l’Alt Urgell. Foto: Ajuntament de la Seu d’Urgell

La Parròquia de Sant Ot de la Seu d’Urgell ha fet una donació de material escolar a Càritas d’Urgell i al Consorci d’Atenció a les Persones de l’Alt Urgell. Gràcies a aquesta donació, un total de 115 alumnes de la comarca gaudiran d’aquest material pel proper curs 2020-2021.

Els alumnes que se’n beneficiaran pertanyen a les escoles: Mn Albert Vives, Pau Claris, La Salle, Institut La Valira, Institut Joan Brudieu, de la Seu d’Urgell; l’escola de Castellciutat; l’escola Rosa Campà de Montferrer; l’escola Miret i Sans d’Organyà; l’escola Sant Climent de Coll de Nargó; l’escola Sant Jordi i Institut Aubenç d’Oliana.

En l’acte de lliurament hi han estat presents Mn. Ignasi Navarri, rector de la Parròquia Sant Ot; Diana Aguilar, representat de Càritas Parroquial a la Seu d’Urgell; Jordi Fàbrega, alcalde de la Seu d’Urgell; Marian Lamolla, regidora de Serveis Socials de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell; Josep Casanova, director voluntari de Càritas d’Urgell i Neus Puigsubirà, cap de Centre Sant Ot de Càritas a la Seu d’Urgell. 

[do_widget id=category-posts-pro-64]