Les  biblioteques comunals d’Encamp i del Pas de la Casa han programat diverses activitats per a commemorar el Dia de la Biblioteca, que tindrà lloc el pròxim 24 d’octubre, amb l’objectiu de donar a conèixer la tasca que fan les biblioteques i els professionals que hi treballen.

Pel que fa a Encamp, les activitats començaran el pròxim 16 d’octubre amb un concurs a Instagram que s’allargarà fins al 23 d’octubre, que consistirà a acostar-se a la biblioteca i fer-se una foto, sigui sol o amb la família, que demostri què pots fer dins d’una  biblioteca (llegir el teu llibre preferit, explicar contes als més menuts, agafar llibres i vídeos en préstec, buscar informació, estudiar…) Un cop feta la instantània, s’ha de penjar a Instagram amb l’etiqueta #encampviulabiblio.

Hi haurà dos premis, un a la fotografia més original i l’altre a la fotografia més familiar, que consistiran en un val per la compra de llibres i un regal sorpresa per cada guanyador. El lliurament de premis es realitzarà el pròxim 24 d’octubre a les 19 hores a la biblioteca encampadana.

Les activitats a Encamp continuaran el 24 d’octubre amb una gimcana per equips per a totes les edats, que tindrà lloc a la biblioteca comunal de 17.30 a 19 h, que consistirà en una sèrie de proves d’aptitud relacionades amb el món de les biblioteques, on s’hauran de demostrar habilitats de recerca, lògica i treball conjunt.

Les persones interessades a participar en la gimcana, han de fer grups de 2 a 4 persones i inscriure’s a la biblioteca d’Encamp abans del 23 d’octubre. L’equip guanyador rebrà un val per comprar llibres i un regal sorpresa.

Tanmateix, les biblioteques comunals d’Encamp i del Pas de la Casa, el dia de l’efemèride obsequiaran amb un llibre de segona mà totes aquelles persones que utilitzin el servei de préstec o s’inscriguin com a nous usuaris. A més, a la biblioteca del Pas de la Casa omplint una butlleta entraran al sorteig d’un abonament per al Centre Esportiu i d’un lot de llibres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada