La Plataforma d’Afectats per la Hipoteca de l’Alt Urgell (PAH Alt Urgell) ja ha començat a funcionar i actualment ja atén a quatre famílies que es troben amenaçades pel banc de perdre el seu habitatge per problemes amb el pagament de la hipoteca.

Per aquest motiu, aquesta setmana representants de la Plataforma varen sol·licitar una reunió amb l’alcalde de la Seu per exposar la problemàtica actual de moltes persones i famílies amb les entitats bancàries i la possibilitat de perdre l’habitatge.

Des de la Plataforma es fa una crida “a totes les persones que es trobin en una situació de desnonament o altres dificultats relacionades amb l’habitatge” per tal que assisteixin a les trobades setmanals al Centre Cívic de la Seu i que expliquin el seu cas per cercar una solució. També es demana ajuda desinteressada d’advocats, psicòlegs i d’altres professionals que puguin orientar.

El portaveu de la PAH a l’Alt Urgell, Josep Anton Martínez, afirma que “volem llançar un missatge d’esperança a totes les persones de casa nostre que estan en un procés de desnonament i ajudar-les a trobar una solució”. També destaca que “l’abús dels bancs i la deixadesa de les administracions amb les famílies que no poden pagar la hipoteca és intolerable”.