pahLa Plataforma d’Afectats per la Hipoteca (PAH) ha firmat aquest dimecres a la Seu d’Urgell amb l’entitat bancària BBVA la dació en pagament de l’habitatge d’una família amb dificultats econòmiques. La signatura de l’acord s’ha dut a terme en presència d’un notari.

Els afectats van demanar ajut a la PAH fa aproximadament dos mesos i des de llavors s’ha negociat amb el banc, que ha entès les condicions econòmiques i personals en què es troben els seus clients. El col.lectiu agraeix que l’entitat es mostrés oberta des d’un primer moment al diàleg.

En aquest sentit, la PAH l’Alt Urgell destaca que no s’ha vist obligada a realitzar fins ara cap mesura de pressió (manifestacions, bloqueig d’oficines, assegudes, etc) a les entitats urgellenques, tal i com sí ha passat en altres punts de l’Estat espanyol. A més, subratlla que no les aplicarà mentre els bancs acceptin negociar amb les famílies que tenen problemes greus per fer front a les quotes.

Reunions periòdiques

La PAH Alt Urgell, que realitza la seva tasca d’ajuda als afectats per la hipoteca des del passat estiu, ofereix el seu ajut a tota la gent de la comarca que tingui problemes per cobrir els pagaments de la seva llar. El col.lectiu es reuneix cada dijous a les 19.00 hores al Centre Cívic ‘El Passeig’ de la Seu d’Urgell, on tothom hi és convidat, ja siguin afectats o voluntaris. Per a més informació es pot contactar amb el mail: pah.alturgell@gmail.com.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada