magineSi un dispositiu ha viscut una revolució des de l’arribada de les NNTT, aquest ha estat sens dubte la televisió. En els últims temps cap aparell ha hagut de reflexionar tant sobre si mateix com l’anomenada, pels més contraris, caixa tonta o caixa dels somnis pels amants de l’audiovisual a casa.

Finalment ha quedat clar que reservar uns espais per al visionat de la televisió és una limitació gairebé esclavista. És per aquest motiu que ha nascut Magine. Estem davant d’una plataforma que recentment desembarcarà a Espanya després de superar amb èxit diferents proves d’ús.

Es tracta a més d’un nou concepte de televisió que permet veure els continguts quan i on l’usuari ho desitgi i a més des dels diferents terminals tecnològics. Smartphone, tauleta, ordinador o smart TV són els perfectes aliats per a aquest producte.

Magine utilitza d’altra banda una tecnologia pròpia i pionera que combina la senzillesa en l’ús amb la possibilitat de veure de forma fàcil els millors productes audiovisuals.

Actualment Magine ha arribat a acords amb canals tan renom com Paramount, MTV, National Geographic, National Geographic Wild, Viatjar, Cuina, Decasa, Panda, Hollywood, Odissea, Nickelodeon, Paramount Comedy o Cosmopolitan.

En resum, un interessant producte que reuneix amb simbiosi perfecta la televisió tradicional amb els nous mètodes tecnològics audiovisuals.

Per Tecnonews / ACPG – Redacció

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada