La nova seu de la justícia estarà acabada al febrer. Així ho ha explicat el president del Consell Superior, que ha reconegut un cert endarreriment. Després s’haurà de condicionar l’immoble perquè, per exemple, es puguin gravar els judicis.

Enric Casadevall ha posat data al final de les obres de la seu de la justícia, que “podríen estar acabades al febrer”. Quan estigui enllestida es farà el trasllat de forma gradual: primer podria anar-hi el Consell Superior, després la fiscalia i més tard la resta. També s’hauran de preparar les instal·lacions perquè es puguin gravar els judicis.

Així mateix, “tal i com van demanar els advocats, es donarà un temps perquè puguin ajustar-se a aquests canvis, ha explicat el president del Consell Superior de la Justícia.

També ha negat que hi hagi hagut desviació pressupostària. “La gent li ha semblat que aquests 2,5 milions fossin un preu extra. Aquest import no és una desviació, és la segona fase. Segons ens va dir l’arquitecte, estem lleugerament per sota del pressupost inicial”, ha defenat Casadevall.

S’ha previst que el nou codi de procediment civil entri en vigor l’1 de gener del 2021. L’objectiu és garantir al màxim el funcionament de tots els elements logístics i tecnològics previstos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada