La nova pàgina web d’ASSANDCA permetrà donar visibilitat als serveis de l’associació

Des d’avui ja es pot consultar la nova pàgina web de l’Associació andorrana contra el càncer, ASSANDCA (assandca.com). Es tracta d’un projecte que permetrà, sobretot, que els afectats de càncer i els seus familiars coneguin d’una manera ràpida i senzilla quins són els serveis que els ofereix l’entitat.

Aquesta ha estat, segons el president d’ASSANDCA, Josep Saravia, una de les principals raons per renovar el lloc web de l’entitat, ja que “tothom podrà trobar resposta a les seves necessitats inicials”. Els serveis es mostren a la pàgina web totalment actualitzats i amb una extensa descripció del funcionament de cadascun. Així, s’explica com funcionen els viatges solidaris si hom s’ha de desplaçar a Barcelona a fer el tractament de radioteràpia, quins són els tipus d’assessorament i tràmits amb els quals ens pot ajudar l’entitat o les activitats proposades, com l’activitat física per a malalts de càncer o els programes d’allotjament a Barcelona. A més a més, s’ha creat l’apartat de ‘preguntes freqüents’ per respondre a alguns dels principals dubtes que sorgeixen quan algú s’ha d’afrontar a la malaltia. “A través de la web es podran resoldre molts dels dubtes, però nosaltres sempre hi som al darrere per ampliar qualsevol informació que es necessiti”, ha assegurat Saravia.

La nova pàgina web també vol ser una eina per donar a conèixer totes les activitats i accions de divulgació i conscienciació que fa ASSANDCA al llarg de l’any i que s’organitzen també gràcies al suport de Vall Banc, ja que “volem que la gent ens conegui bé i vegi tot el que fem.

L’objectiu, al final, és poder ajudar a les persones que pateixen la malaltia”, ha explicat Saravia.

La promoció del voluntariat i la possibilitat de fer aportacions econòmiques a ASSANDCA, tant de particulars com a nivell d’empresa, són altres de les novetats d’aquest nou lloc web, que permet l’accés senzill a l’afiliació a l’associació com a soci. Tota col·laboració sempre es tradueix en llaços, que s’aniran sumant en el marcador de la pàgina web.