carles casadevall

El director de Relació amb el Client i Màrqueting d’Andorra Telecom, Carles Casadevall, ha presentat, aquest dilluns al matí, la nova oferta de Som Televisió. Aquesta oferta, que neix de la integració del seu proveïdor de continguts CANAL + Espanya amb Movistar TV, es materialitzarà de forma automàtica durant la nit del 10 a l’11 de setembre i tal com ha indicat Casadevall, “els abonats simplement hauran de reiniciar el codificador durant el matí de l’onze de setembre perquè es facin efectius els canvis corresponents”. En aquest sentit, el director de Relació amb el Client i Màrqueting d’Andorra Telecom ha indicat que amb aquesta nova oferta es produeix un reordenament de tots els dials per facilitar el zàping, es passa de 9 a 30 canals en alta definició i a més, el 93% dels clients gaudirà d’una oferta equiparable al mateix preu o inferior.

Després de la integració amb Movistar +, Andorra Telecom ha fet pública, aquest dilluns al matí, la nova oferta de Som Televisió. El director de Relació amb el Client i Màrqueting de la companyia, Jordi Casadevall, ha explicat que els clients de Som Televisió podran gaudir de la nova graella a partir del pròxim 11 de setembre i ha precisat que “s’integrarà de forma automàtica en tots els abonats un cop reiniciïn el seu codificador”. Pel que fa a les novetats, Casadevall ha informat que amb la nova oferta es crea una reordenació dels dials tenint en compte la temàtica, s’augmenta el nombre de canals en alta definició, passant de 9 a 30 dials, i el 93% dels 11.500 abonats actuals obtindran una oferta equiparable a un preu més econòmic.

En relació amb el 7% restant, corresponent als 800 usuaris que tenen contractat el servei Prèmium, Jordi Casadevall ha detallat que pagaran quatre euros més al mes. Malgrat aquest increment respecte a la tarifa anterior, Casadevall ha destacat que “tindran més continguts, ja que s’integrarà el futbol i els canals de MotoGP i F1”. Pel que fa a l’ordenament dels dials, els primers es destinaran als continguts de pagament mentre que els canals generalistes passaran a un segon pla, a partir del dial 100.

Quant a les novetats que inclourà aquesta nova oferta, el director de Relació amb el Client i Màrqueting d’Andorra Telecom ha detallat que el paquet bàsic, Movistar + Familiar, inclourà el paquet Cinema i ha afegit que “es crea un nou paquet de sèries amb un cost de quatre euros al mes”. Pel que fa als canvis d’import en algunes tarifes, Casadevall ha explicat que el paquet de futbol disminueix dels 21,95 als 20 euros mensuals, el paquet d’esports s’incrementa 5 euros, passant dels 11 als 16 euros, però s’afegeix MotoGP i F1. Per últim, l’abonament Prèmium passa dels 36 als 40 euros mensuals, però incorporarà totes les opcions anteriors i 5.000 títols de YOMVI multidispositiu.

Finalment, fent referència al Canal + Liga de Campeones, Casadevall ha assegurat que “en una o dues setmanes esperem que el tema estigui resolt” i ha afegit que els clients de Movistar a Espanya “estan en la mateixa situació”, ja que encara s’ha de tancar l’acord. “Aquest acord arribarà segur i molt probablement nosaltres també hi estarem dins”, ha admès.

(Text i foto: ANA)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada