La nova junta de la FAM vol potenciar la pedrera en els esports de muntanya

La nova junta de la FAM té la intenció de treballar per potenciar els esports que estan sota el paraigua del muntanyisme i el foment de la competició, creant les estructures necessàries per a l’existència d’equips nacionals de les disciplines implicades, cosa que significa comptar amb equips de diferents nivells que assegurin el relleu generacional.

En aquest sentit, la junta ha creat un pla estratègic per a què tenir una pedrera sigui una realitat: Un programa de seguiment i foment dels equips, que ja està donant resultats. Potenciar i desenvolupar les bases organitzatives de cada secció serà, doncs, un dels pilars del nou mandat que es va iniciar dijous amb les eleccions a la Federació.

La candidatura encapçalada per Jaume Esteve va ser l’única a presentar-se, sent així reelegit president per un període de 4 anys. A excepció de David Molí i Joan Albós, que entren en substitució de Jordi Esteban, la resta de l’equip repeteix, sent la composició de la junta la següent amb Jaume Esteve de President, Josep Lluch de Vicepresident, Sophie Dusautoir de Vicepresidenta segona, Jesús Llanas de Tresorer, Nani Duró de Secretària i amb els vocals Joaquim Gavín, Carles Mata, Francesc Poujarniscle, Josep Belles, David Molí i Joan Albós.