La nova forma de viatjar

booking

No és gens revelador afirmar que tots els sectors econòmics, amb la irrupció de les NNTT han hagut de fer un esforç per adaptar-se. És el cas del turisme que ha vist com cap altre, la necessitat d’adaptar-se als nous temps.

Les persones ja no viatgen com abans. Ara la xarxa s’ha convertit en l’epicentre on es contracten els desplaçaments i on es reserven els hotels.

És per aquest motiu que ha arribat Booking Now, l’aplicació de Booking.com que pot revolucionar la manera que tenim de viatjar.

Aquesta aplicació permetrà als usuaris fer reserves amb una antelació de menys de 48 hores i, mitjançant un sistema de Big Data, a partir de les alertes poden trobar destinacions afins als seus gustos entre una base de dades de 580.000 opcions.

A més d’això, Booking Now funcionarà com una aplicació en la qual els usuaris podran emmagatzemar els hotels que han visitat els que més els ve de gust anar-hi, creant llistes fàcils de gestionar.

Tal i com afirma l’empresa, actualment més del 50 per cent dels viatges es reserven a través dels dispositius mòbils d’última generació, és per aquest motiu que aplicacions com aquesta, entronquen a la perfecció amb l’actualitat turística.

Per Tecnonews / AMIC – Redacció

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada