La nova edició de la revista ‘Ex-libris Casa Bauró’ recopila 346 referències

Com cada any per la Diada de Sant Jordi i el Dia mundial del llibre la Biblioteca Nacional presenta la seva publicació anual, Ex-libris Casa Bauró. Fulls de Bibliografia, consultable i descarregable de forma gratuïta al web de la biblioteca: http://www.bibliotecanacional.ad/

Aquest any per la presentació de la revista comptarà amb la participació de l’escriptor Albert Villaró i tindrà lloc a les 11 del matí del dia 23 d’abril a la biblioteca (Casa Bauró).

La publicació, creada el 1998, conté el recull de la bibliografia anual d’Andorra, que enguany recopila un total de 346 referències, 267 de les quals corresponen a publicacions impreses o editades a Andorra i 79 a les impreses o editades a l’estranger l’any 2012.

A la primera part de la revista es publiquen uns articles sobre els volums més curiosos i significatius del fons de la biblioteca i els resums de les conferències dutes a terme durant l’any.

Enguany, s’ha comptat amb la col·laboració de Pere Canturri, Maria Teresa Cairat, Maria Àngels Vilana, Casimir Arajol i Pere Miquel Fonolleda, que han tractat temes tant diversos com un document titulat Libro de los secretos de agricultura del fons de la Casa Rossell d’Ordino, de la participació de Montserrat Roig a la revista Posobra, de les anècdotes viscudes a l’Universitat d’Estiu d’Andorra, de la figura d’un traginer, El Cisco de Sans i d’algunes de les novetats bibliogràfiques editades durant l’any.

TOTES LES NOTÍCIES