fira-associacionsLa nova distribució dels estands a l’envelat on s’ubiquen les associacions en el marc de la Fira d’Andorra la Vella satisfà les entitats. Algunes afirmen que afavoreix que la gent s’acosti als estands i que gaudeixin dels espectacles que s’organitzen a l’escenari.

En aquesta nova edició de la Fira d’Andorra la Vella, les associacions s’han distribuït de diferent manera. Amb el canvi, hi caben més estands i es tenen més cantonades –estands preferits perquè tenen una major visibilitat-, i l’escenari al mig de l’envelat té un efecte crida. Tot plegat satisfà les entitats.

El canvi és ‘consensuat amb les associacions’, ha assegurat la consellera de Cultura i Participació Ciutadana, Meritxell Rabadà, que ha recordat que la diferent distribució era una proposta reiterada per part de les entitats. El canvi, segons Rabadà, afavoreix tenir més puntes i l’escenari al mig de l’envelat ‘es veu des de l’exterior, crida més l’atenció i convida a entrar’. Vista la millora que representa el canvi, ‘ho continuarem fent’.

Coincideixen en assenyalar les millores diversos representants d’associacions. És el cas de la vicepresidenta de l’Associació d’Amics Solidaris amb el Poble Saharauí (Adsaps), Carol Izarte, que ha afirmat que ‘es nota que la gent s’acosta més als estands’. Des de la Federació d’Esports Adaptats (Fadea), el seu coordinador, Carlos de Jesús, diu que ha ‘notat que la gent s’ha aturat més’ i que la fira és ‘més animada’ que en d’altres ocasions.

El president de la Ciberpenya Blaugrana, Eduard Colobrans, coincideix amb De Jesús en el fet que l’espai ‘està més ben distribuït’ i que hi ha més espai. Tots dos han apuntat, però, que pel que fa el nivell d’assistència, està sent igual que en edicions anteriors, doncs ‘la gent ve a veure els cotxes i després fa el tomb per les associacions, que diu Colobrans, ‘és el que s’ha fet sempre’.

 

Algunes crítiques

També hi ha qui tot i celebrar el canvi de distribució, troba coses a millorar. Lídia Pujol i Rosa Urgell, visitant la Fira de les Associacions creuen que ‘hi hauria d’haver ventiladors’, doncs a primera hora de la tarda feia força calor a l’envelat.

D’altra banda, alguns representants de les entitats han denunciat l’estat dels lavabos del Parc Central, demanant que es tingui més cura i un esforç suplementari per a la seva neteja durant els dies de la fira.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada