comu-ordino2

La reducció de la massa salarial serà una de les actuacions principals de la nova direcció de SECNOA, que demà farà el primer consell de la societat. En aquest sentit, ja s’ha avançat el cessament del cap de pistes d’Arcalís, Marcel Origüen. Les mesures es van conèixer ahir en el consell de comú, on s’ha comunicat la transferència d’un milió cent mil euros per eixugar el deute de SECNOA.

Les primeres mesures de la nova direcció de SECNOA van encaminades a reduir la massa salarial. En aquest sentit, segons ja explicat el conseller de l’oposició al comú, Enric Dolsa, ja hi hauria hagut alguns cessaments i s’estan renegociant altres contractes. Un dels noms que s’ha avançat avui és el del qui ha estat cap de pistes d’Arcalís.

La cònsol menor, Consol Naudí, ha manifestat que “es va acabar amb númros vermells i s’havia de reestablir la tresoreria”. Ha explicat que “hi ha un canon de 900.000 euros que no cobrem mai però provisionem, i aquest any hem fet ús d’aquest cànon i l’hem traspassat per solucionar la tresoreria”. A partir d’aquí, ha dir, el nou director de SECNOA “farà l’avaluació” de la situació “i proposarà els canvis que vol implementar”.

La resta de decisions se sabran a partir de demà a la tarda, quan el director de SECNOA expliqui totes les mesures que engegarà per reduir les despeses de la societat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada