La nova comèdia del grup de teatre de la Llar de Lòria omple l’auditori Rocafort

El grup de teatre de la Llar de Lòria ha representat aquest diumenge l’obra ‘TOC TOC Teràpia’, una comèdia interpretada per nou actrius que ha deixat sense seients l’auditori Rocafort del Centre cultural i de congressos lauredià. Després de 6 mesos d’assajos, les alumnes del grup de teatre de la Llar de Lòria presenten l’obra d’aquest curs. Des d’una vessant divertida, ‘TOC TOC Teràpia’, gira entorn dels trastorns obsessius compulsius.

És la cinquena obra del grup, que enguany protagonitzen nou padrines. Dirigida per Mercè Requena, monitora de la Llar, l’obra s’ha representat aquest diumenge a la tarda amb l’espectació d’una estrena que ha estat preparada durant els darrers 6 mesos.

“Sóc Maria del Rosario i estic tocada”, així es presenta Maria Hernández, integrant de l’obra i membre fundadora del grup de teatre que explica el seu personatge en una obra que mira d’arribar a la conclusió “que tots estem bojos”, però amb l’ajut d’una psiquiatra intenten millorar algunes actituds.

L’obra ha començat amb un homenatge senzill i emotiu a Pepita Perelló, membre fundadora del grup de teatre. La mitjana d’edat de les actrius és de 75 anys i s’emmarca dins les activitats de la Llar de Lòria. Les representacions del grup de teatre de la Llar tenen una molt bona acollida per part del públic de Sant Julià.

Paqui Barbero, consellera de Serveis Socials del Comú de Sant Julià de Lòria, ha detallat que entre les activitats de la Llar es troben els tallers de memòria, escacs, billar i pintura, i ha avançat de properament arribaran les sardanes. El guió i la preparació de les obres de teatre van a càrrec de la Llar i és Mercè Requena la directora de l’obra. Requena destaca les facilitats per a treballar amb gent gran perquè “ells posen molt de la seva part”. 

Text i foto: ANA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.