Vist l’èxit de la recollida de més de 1.000 telèfons mòbils en desús i els seus corresponents carregadors i accessoris durant la campanya de recollida a la Fira d’Andorra la Vella al 2012 i al 2013, el Departament de Medi Ambient de Govern amb la Creu Roja Andorrana i Andorra Telecom organitzen de nou aquesta recollida durant els dies de la Fira.

La recollida es farà mitjançant dos contenidors especials situats als estands de Creu Roja Andorrana i Andorra Telecom. El dissabte25 a les 17h i el diumenge 26 a les 18h es farà el sorteig de diversos obsequis entre totes les persones que portaran els telèfons mòbils vells per ser reciclats o reutilitzats. Val a dir que més de 50 telèfons aportats l’any 2013 per la seva reutilització han estat lliurats a diverses associacions del país.

Els beneficis obtinguts de la recollida i reciclatge d’aquests terminals i accessoris de telefonia mòbil es destinaran a programes per promoure els hàbits i les conductes saludables adreçats a la població andorrana. Andorra Telecom se suma un any més a la Campanya de recollida de mòbils a la Fira esperant que assoleixi l’èxit de passades edicions. L’aportació d’enguany als sortejos dels dies 25 i 26 és de dues tauletes tàctils.

També aquest any el compromís de la parapública amb la Campanya inclou a la Creu Roja Andorrana d’1€ per cada mòbil recollit (fins a un màximde 1000€).

Des del Govern s’anima a tots els ciutadans que encara tinguin mòbils en desús a atansar-se fins a l’estand a participar i aconseguir superar les xifres de passades edicions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada