nadal-1La feina conjunta entre Andorra Turisme i Andorra Telecom ha propiciat la imminent creació d’una nova aplicació per a dispositius intel·ligents: l’Andorra Go. Una aplicació que no es podrà descarregar fins a final del mes que ve i s’estrenarà l’1 de novembre. Estarà en fase de proves fins al juliol del 2015. És una eina farcida d’informació en temps real destinada, sobretot, al turisme i el sector comercial.

Nou pas en el projecte d’smart country que, des del clúster d’innovació de la iniciativa Actua, ja fa més de dos anys que s’està potenciant. Andorra Go és una aplicació que neix com a culminació a tot un procés que es va iniciar amb el projecte Andorra Wi-Fi i el posicionament en xarxa de més de 1.700 comerços a través del Google Bussiness fotos.

Contindrà informació sobre establiments, productes, disponibilitat d’aparcament, agenda del país o possibilitat de descomptes, entre d’altres. S’estrenarà per l’Andorra Shopping, el proper 1 de novembre.

La nova aplicació, que té un cost global de 80.000 euros, es podrà descarregar a partir de finals d’octubre. Fins al juliol de l’any que ve estarà en fase de prova pilot, amb l’objectiu d’arribar als mil establiments adherits. Ara mateix n’hi ha uns 350.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada