La nova adaptació de “La bella i la bèstia”, a la cartellera

cinema-1 Avui hem de parlar d´estrenes a la cartellera. Una setmana en què n´hi ha per a tots els públics, amb el drama romàntic protagonitzat per Kate Winslet “Una vida en tres días”, la pel·lícula espanyola “Ocho apellidos vascos” i la nova adaptació francesa de “La bella i la bèstia”.

Arriba a la cartellera una nova adaptació de “La bella i la bèstia”, plena d´efectes visuals i un univers d´escenaris fantàstics, que fan més gran la història d´un comerciant que serà condemnat a mort per haver robat una rosa del seu regne. La seva filla serà qui s´oferirà a canvi, sense saber que és a punt de descobrir una de les històries d´amor mai no explicades.

Aquesta producció francesa que té Vincent Cassel com a bèstia, també es podrà veure en francès.

Una altra proposta és “Una vida en tres días”, en què Kate Winslet interpreta el paper d´una dona abandonada pel marit. No creu en l´amor, però un desconegut misteriós li trencarà els esquemes en només un cap de setmana.

Acabem la cartellera amb una mica d´humor.

“Ocho apellidos vascos” és la història d´un andalús que per conquerir el cor d´una noia basca es farà passar per un autòcton amb pedigrí.

Una pel·lícula plena de tòpics i amb una gràcia que nord i sud comparteixen amb molt d´humor.