La nostra actitud dia a dia

Així com la plenitud és la condició de sentir-se ple, l’actitud és la disposició a actuar en el món. Ens disposem de determinada manera per rebre el que ens toca viure, i per obrar (o no obrar ) en conseqüència. Quan res pot ser canviat en una situació, sempre hi ha alguna cosa que sí que pot estar a les nostres mans: la nostra actitud.

Ets conscient de totes les coses que has perdut per culpa de la teva actitud?

Quan parlis amb els teus amics, familiars, companys d’estudi i treball i totes les persones amb les que et relaciones, observa al teu voltant i especialment el que expressen els que se senten infeliços i que viuen amb molta ràbia i amargor, de seguida els reconeixeràs perquè escoltaràs sense parar les seves protestes contra la vida pels seus milers de problemes, misèria i mala sort.

Moltes vegades ells han construït la presó del descontentament amb les seves pròpies mans.

Amb aquesta actitud seria impossible calcular el nombre de llocs de treball que s’han perdut, la quantitat de projectes fallits, els negocis i vendes i els matrimonis destrossats. Diàriament som testimonis d’ocupacions que encara es conserven són odiats, i de matrimonis que encara es toleren són infeliços, tot això és per la senzilla raó que les persones esperen en altres o en el món per canviar en comptes d’entendre que elles són les úniques responsables pels seus actes. Les persones esperen ser rescatades per canviar de rumb.

Només elles poden canviar la seva sort o insatisfacció, estat d’ànim, energia negativa, dolenta o com li vulguis dir a la negativitat.

Pregunta’t: Com comença el meu dia? Com em relaciono amb els altres?

¿Acostumo a agrair al despertar al matí?

Recorda: tot el que comença bé, acaba bé.

Però també és cert que: tot el que està bé comença bé.

La majoria dels projectes fracassen o triomfen abans de començar perquè moltes vegades som responsables de tenir en compte el nostre futur com l’ocàs de la vida abans que com l’ alba d’una brillant nova oportunitat.

Com més visc, més m’adono de la importància de l’actitud en la vida.

L’actitud per a mi és més important que els fets.

Més important que el passat, que l’educació, que els diners, que les circumstàncies, que els fracassos, que l’èxit, que el que pensen o fan els altres.

És més important que l’aparença, un do o una habilitat.

Farà o destruirà una empresa, una església, una llar.

El més sorprenent és que cada dia podem decidir la nostra actitud.

No podem canviar el passat, no podem canviar el fet que la gent es comporta d’una certa manera.

No podem canviar l’inevitable.

L’únic que podem fer és utilitzar el que tenim, i aquesta és la nostra actitud.

Estic convençuda que la vida consisteix en un deu per cent del que et passa i un noranta per cent com tu reacciones cap a ella.

I així és: som responsables de la nostra actitud.

Per això crec que tots hauríem de posar de la nostra part, una cullereta de sucre, per endolcir i canviar la vostra actitud i forma de veure la vida i esforçar-nos per ser feliç i transmetre-la.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada