La nòria es quedarà fins al febrer

noria-1Va arribar al juliol i tot l’estiu ha fet la posta a punt per afrontar els sis mesos vinents en què la nòria ha de funcionar fins a mitjanit. El giny es queda fins febrer. Es va fer públic ahir en la tallada de cinta inaugural en què se’n van posar de manifest els atractius i, per què no, la intenció que torni.

Després de l’arribada al juliol, aquest dimecres s’ha inaugurat la nòria que hi ha instal·lada al Clot d´Emprivat, d´Escaldes- Engordany. L´ocasió ha reunit autoritats comunals, del Govern i de diversos sectors econòmics, que han participat en la tallada de la cinta. Ara ja sabem que la nòria es quedarà fins a final de febrer abans que vagi a les falles de València.

La notícia ha estat ben rebuda, sobretot pels més petits, que són els que més il·lusió hi posen. Més enllà, després d’un agost amb força afluència i la integració del giny a la zona, ja se’n planteja la tornada. El representant de la nòria a Andorra, Joan Albert Farré, afirma que “els comerciants de la part alta d’Escaldes han transmès que la nòria ha servit per revitalitzar la zona”. La cònsol major, Trini Marín, ha dit que “trobaria molt bona idea tenir aquets atractiu de tant en tant i més amb els resultats que té”.

Amb tot i contràriament al que s´havia parlat, de moment la nòria no s´inclourà ni en paquets turístics ni se’n vendran les entrades en un lloc que no sigui la taquilla del giny al Clot d´Emprivat

TOTES LES NOTÍCIES