noria2Són 10 minuts de sensacions per veure Escaldes- Engordany des de l’aire. A les set de la tarda la nòria instal·lada a Escaldes- Engordany ha fet els primers viatges. Els primers a pujar-hi han estat les autoritats i la premsa. Al setembre es farà la inauguració oficial mentrestant avui ja es feien els primers contactes perquè els agents del país venguessin aquesta atracció en els seus paquets turístics.

Diverses autoritats, entre ells, el cap de Govern, la cònsol major de la parròquia escaldenca i responsables de la Unió Hotelera i Caldea avui han estat els primers passatgers d´aquest mirador que durant 10 minuts permet veure una vista diferent de la parròquia escaldenca.

Amb aquestes vistes agafen ganes de treure el mòbil com ha fet el mateix cap de Govern i immortalitzar el moment. Antoni Martí ha dit que “han estat dues voltes apassionants”, en què ha pogut descobrir la parròquia on va néixer d’una manera diferent. Una opinió que ha compartit la cònsol major, Trini Marín. També n’ha pogut gaudir el director de Caldea, Miguel Pedregal, que ha gaudit d’unes “vistes espectaculars de la vall” en un trajecte “molt tranquil”.

Aquesta roda es quedarà a Andorra fins a Reis i ja des d´avui es podien comprar les entrades a un preu de 7 euros.

Tot i la pluja han estat molts els assistents que han volgut gaudir d’aquest primer trajecte. La inauguració oficial serà al setembre i per davant queden moltes negociacions com, per exemple, amb la Unió Hotelera per crear paquets turístics. El director de l’entitat, Òscar Julián, creu que “pot complementar molt bé l’oferta turística en els mesos que queden d’estiu, la tardor i l’inici de l’hivern”. En aquest sentit, el propietari de l’empresa Mederyt, encarregada de la nòria, ha manifestat que la intenció és “que tothom en gaudeixi i pugui treure’n profit i rendiment”.

Moltes vegades haviem vist la vall però no tant de prop. El mirador pot absorbir 1.000 passatgers per hora. Els primers ja ho poden explicar.

3 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada