La nevada de les darreres hores ha obligat a cancel·lar diverses línies del transport escolar a l’Alt Urgell. Es tracta de les que tenen el seu origen a Estamariu, Bescaran, Argestues, Calbinyà i Tuixent, totes elles amb destinació als centres d’ensenyament de la Seu d’Urgell. A més a més, també s’ha suspès el transport dels alumnes de la vall de la Vansa a l’escola de Tuixent.

Unes altres línies només han operat parcialment, ja que els autobusos que presten el servei no han pogut accedir als nuclis de població situats a una major altitud. Així, la línia de Castellbò a la Seu d’Urgell només ha circulat des d’Aravell, mentre que la línia de Lles de Cerdanya tan sols ha estat operativa des de Martinet; la de Prullans ha recollit alumnes des del Pont d’Ardaix i, finalment, la de Civís només ha circulat des de la Farga de Moles. La resta de línies han funcionat amb normalitat.

En total han estat 42 els alumnes que avui no han pogut anar a escola a l’Alt Urgell per la cancel·lació del seu transport escolar. Pel que fa als viatges de retorn a la tarda, se n’informarà oportunament. Per a més informació i davant de qualsevol dubte, les famílies dels alumnes es poden posar en contacte amb el Consell Comarcal, mitjançant la seva web www.ccau.cat o bé amb el monitor de l’autobús corresponent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada